19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολογήθηκε για πρώτη φορά η χήρα της Κοιλάδας για την δολοφονία του καπετάνιου: Είμαι ένας απλός άνθρωπος της εκκλησίας

Για πρώτη φορά απολογείται η πρωτόδικα καταδικασμένη σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, χήρα του καπετάνιου της Κοιλάδας, το 2014.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής  «Αλήθειες με τη Ζήνα», και την Εύη Γιαρκιά, η κατηγορουμένη εξέφρασε έντονα την αγάπη για τον σύζυγο της, ο οποίος όπως είπε ήταν ο μοναδικός άντρας της ζωής της.

  “Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα….Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο….Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα “θα γίνει καλά;””, τόνισε μεταξύ άλλων.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Αγιασμός στο 1ο Καποδιστριακό Δημοτικό Σχολείο Άργους

Πρώτη μέρα, πρώτο χτύπημα κουδουνιού, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους (Καποδιστριακό), σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. Άδειο σχεδόν το προαύλιο, προσωπάκια με μάσκες μέσα από τις αίθουσες, γονείς και κηδεμόνες έξω από τα κάγκελα του σχολείου, ευχές για τη νέα χρονιά που ξεκινά δύσκολα… Στο Αγιασμό παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Μπέγκος.