15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολυτήριο στρατού πήρε ο γιος του πρωθυπουργού

Απολύθηκε από το τμήμα του Έβρου στο οποίο υπηρετούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, αφού ολοκληρώθηκε η θητεία του η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Ο γιος του πρωθυπουργού αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη επέλεξε να κάνει την στρατιωτική του θητεία πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Έτσι κατετάγη στο πυροβολικό, στην 138 A/K MMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου και οκτώ μήνες μετά πήρε το απολυτήριο του στρατού στα χέρια του.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Νίκος Βέρτης αποκαλυπτικός στο “Ενώπιος Ενωπίω” (video)

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Νίκος Βέρτης μίλησε για τη ζωή του ως παιδί μεταναστών στην Ολλανδία, τις σπουδές του, την καριέρα του στο τραγούδι, την πίστη του στο Θεό αλλά και για τη σχέση μετον πατέρα του, τον οποίο θεωρεί τον προσωπικό του ήρωα.   Ο […]

Ψωρίαση: Ο ρόλος της διατροφής

Στα αυτοάνοσα νοσήματα το διατροφολόγιο είναι το Α και το Ω για την αντιμετώπισή τους. Με τη συνεργασία του Δημήτρη Γρηγοράκη, Κλινικού Διαιτολόγου-Διατροφολόγου, MSc, PhD Διδάκτορα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Προέδρου Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, Επιστημονικού Διευθυντή Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, www.logodiatrofis.gr Η ψωρίαση είναι ένα από τα τουλάχιστον 80 καταγεγραμμένα αυτοάνοσα νοσήματα που […]