20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι σε γηροκομείο επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.


Με στόχο να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας, ο μητροπολίτης απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Με στόχο να προστατεύσει την υγεία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη, καθώς και των εργαζομένων στο ίδρυμα, ο μητροπολίτης κ.κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους που αρνήθηκαν πεισματικά και δίχως λόγο να εμβολιαστούν.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πατρίς” η οποία τονίζει σε δημοσίευμά της ότι ο μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Περισσότερα Άρθρα

Συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα πραγματοποίησε το Συνδικάτο Τροφίμων Γάλακτος και Ποτών Αργολίδας σήμερα το απόγευμα, έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν Σωματεία εργαζομένων, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι και φορείς κοινωνικών οργανώσεων. Στόχος της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων […]

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, συγκλονισμένο από την τραγωδία στα Τέμπη, εκφράζει την θλίψη και την ειλικρινή συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την οργή και την αγανάκτηση του. Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη είχε ονοματεπώνυμο: Την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, της ΕΕ, που μιλάει για “απελευθέρωση”, ξεπούλημα δηλαδή του […]