17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολύμανση από τον Δήμο Ναυπλιέων στην πυροσβεστική Ναυπλίου

Με μέριμνα του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε σήμερα προληπτική απολύμανση για τον κορωνοϊό στα οχήματα και το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ναύπλιο.

Ειδικό συνεργείο απολύμανε όλα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της πυροσβεστικής ενώ απολύμανση έγινε και σε όλους τους χώρους του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Για την απολύμανση ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Αντιπύραρχος Βασίλειος Γεωργόπουλος και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αργολίδας Πύραρχος Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ευχαρίστησαν τον Δήμο Ναυπλιέων και τόνισαν πως ανάλογοι απολυμαντικοί ψεκασμοί θα γίνουν σε όλες τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αργολίδας ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για υλικά αυτοπροστασίας και απολυμαντικά για το προσωπικό.

Περισσότερα Άρθρα

Σύλληψη στην Κορινθία μετά από Βούλευμα και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Βούλευμα και πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, χθες (28.5.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επίσης, όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσαν, δύο […]

«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κόβει τη πίτα της

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.00 στο κοσμικό κέντρο Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και να διασκεδάσουμε. Φτιάξτε την παρέα σας και προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας, από τα γραφεία του […]