20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απολύμανση στο κτίριο του Λιμεναρχείου και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου

Όπως ανέφερε ο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος:

Πρωτοβουλία που στόχο έχει την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού αναλάβαμε σήμερα και συνεργεία απολύμανσης πραγματοποίησαν ψεκασμούς στο κτίριο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

?Σε συνέχεια της απολύμανσης που έγινε τις προηγούμενες μέρες στα κτίρια των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανταποκρινόμαστε άμεσα και σε άλλους φορείς, προσπαθώντας να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενώ προγραμματίζονται για τις προσεχείς ημέρες απολυμάνσεις στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε λοιπά κτίρια δημοσίων υπηρεσιών.

?Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα σε χώρους που εργάζονται αρκετά άτομα και προσέρχονται πολίτες για την εξυπηρέτησή τους. Ως Περιφέρεια συμμετέχουμε στον εθνικό σχεδιασμό και συντονίζουμε τις ενέργειές μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη δοκιμασία. Με υπομονή, προγραμματισμό και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο “Χορόσημο”

Χωρίς να αποχαιρετούμε το καλοκαίρι.. Τουλάχιστον προς το παρόν.. Σας καλωσορίζουμε σε μία ακόμα Χορευτική χρονιά.. Από τις 2 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε για εγγραφές καθημερινά 18.00-21.00.. Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου Καλή Χοροσημιώτικη χρονιά!!!

Η θέση του ΚΚΕ για την αγροτική πολιτική

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Η θέση του ΚΚΕ για την αγροτική πολιτική και τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας» Θα μιλήσει ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21/3/2022, στην αίθουσα της ΚΑΣΟΑ “Δαναός” στη Πυργέλλα Άργους ώρα 7.30μ.μ. […]