13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απο τη Λακωνία ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε για την ουσιαστική ενίσχυση της υπαίθρου

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Χθες, ο Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε χωριά της Λακωνίας και συγκεκριμένα: τα Ανώγεια, την Παλαιοπαναγιά και το Ξηροκάμπι και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Παντού στη Λακωνία τα ίδια προβλήματα και οι ίδιες διαμαρτυρίες: για το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, για τη δακοκτονία, για το μουσείο που δε γίνεται 10 χρόνια τώρα, για το αρχαίο θέατρο, εγκαταλελειμμένο κι’ αυτό, για την παραβατικότητα και την ασυδοσία των αθιγγάνων κ.τ.λ.π.

Ο υπ. Περιφερειάρχης μίλησε για τις ευθύνες της απερχόμενης περιφερειακής αρχής, αλλά και για τις δυνατότητές της, αν υπάρξει στρατηγική.

Τόνισε, επίσης, ότι ο Συνδυασμός “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” θα αξιοποιήσει πλήρως τις πολλές δράσεις που επιτρέπει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Β/θμιας αυτοδιοίκησης για την ουσιαστική ενίσχυση της υπαίθρου.

Περισσότερα Άρθρα

Hurriyet για Αγία Σοφία: Το σχέδιο για να καλυφθούν οι αγιογραφίες – Ειδική τεχνολογία και φωτισμός

Με δεδομένο στο μυαλό του ότι η απόφαση του τουρκικού ΣτΕ θα ήταν θετική στο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να ετοιμάσει μια μελέτη με προτάσεις για τις εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν στον χώρο […]

Συνάντηση Κοντοζαμάνη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

Επίσκεψη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Τον κύριο Κοντοζαμάνη υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, όπου τον ενημέρωσε για τα θέματα υγείας του νομού. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και στελέχη υπηρεσιών. Ο κύριος Μαλτέζος […]