19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απόδραση στη θάλασσα…

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώνονται  και σήμερα Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα ενώ οι παραλίες και στο Ναύπλιο γεμίζουν από κόσμο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Πρόγνωση για την Δευτέρα 10 Ιουνίου

Λίγες νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν ενώ θα συννεφιάσει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Περισσότερα Άρθρα

«Γέμισαν» από μηνύματα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δύο παιδιών που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα

Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 το βράδυ της Δευτέρας στη Μακρινίτσα στο Πήλιο, όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα σπίτι στο οποίο βρίσκονταν δύο αδέλφια και έπειτα από έντονο καυγά τους μαχαίρωσε. Όπως έχει γίνει γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξέπνευσαν και οι δύο. Νεκροί είναι οι 30χρονος Γιώργος Τσάπας και η […]