19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Από βραχυκύκλωμα το μπλακ αουτ σε Αττική και Πελοπόννησο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΤ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΤ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Από βραχυκύκλωμα το μπλακ αουτ σε Αττική και Πελοπόννησο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε, στις 11.05 μ.μ., στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ που βρίσκεται στην περιοχή του Ασπροπύργου.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε έναν από τους τέσσερις αυτομετασχηματιστές, με αποτέλεσμα το ΚΥΤ να τεθεί εκτός λειτουργίας.

 

Από τη βλάβη επηρεάστηκε το κέντρο της Αθήνας, ο Πειραιάς, περιοχές της Δυτικής Αττικής καθώς και της Πελοποννήσου. Αυτή τη στιγμή καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ με την ηλεκτροδότηση να έχει ήδη αποκατασταθεί στις περισσότερες περιοχές της Αττικής και στο σύνολο του δικτύου υψηλής τάσης στην Πελοπόννησο.

Από βραχυκύκλωμα το μπλακ αουτ σε Αττική και Πελοπόννησο

Στο σημείο έχουν μεταβεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης, συνοδεία αρμοδίων στελεχών της Διοίκησης του Διαχειριστή.

Περισσότερα Άρθρα

Ολη η απολογία του γιατρού-μαϊμού: «Με πήρε η κατρακύλα, αλλά τους πρόσφερα θετικές υπηρεσίες Placebo!»

Δύο σοβαρότατες περιπτώσεις θυμάτων του γιατρού-μαϊμού δηλώνουν παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση που χειρίζεται ο ανακριτής την ίδια στιγμή που μεγαλώνει ο απολογισμός των εξαπατημένων από τον Νίκο Κοντοστάθη. Ένας ακόμη θάνατος, πλην των τριών για τους οποίους απολογήθηκε και προφυλακίστηκε ο Νίκος Κοντοστάθης, αλλά και μία σχεδόν ολική αναπηρία μετά από χειρουργείο σε κεντρική […]

Προ των πυλών, η έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

Τουλάχιστον 70 εκδότες με νέες και παλαιότερες εκδόσεις για όλα τα γούστα, συμμετέχουν στην καθιερωμένη ετήσια έκθεση βιβλίου που γίνεται για ένα μήνα στο Ναύπλιο.  Η έκθεση θα λειτουργήσει στην πλατεία Ωνάση, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και τις 25 Αυγούστου, καθημερινά από τις 19.30 έως 24.00. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν φορείς του νομού και κατά τη διάρκειά της […]