12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Από τα πιο ενεργά μέλη του ISIS ο 27χρονος που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ στην Τρίπολη

Ένα από τα 5 πιο υψηλόβαθμα και ηγετικά στελέχη του ΙSIS είναι ο 27χρονος που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ στην Τρίπολη, ύστερα από διεθνή αναζήτηση και πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης κάτω από δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας την πόρτα του εισαγγελέα στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για έναν 27χρονο από το Τατζικιστάν στον οποίο είχε δοθεί προ μερικών ετών άσυλο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με περιεχόμενο της ερυθράς αγγελίας, ο προαναφερόμενος το 2016 μετέβη μέσω Τουρκίας στη Συρία όπου εντάχθηκε, εκπαιδεύτηκε και συμμετείχε για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους σε πολεμικές συγκρούσεις σε Συρία και Ιράκ.

Στο ίδιο έγγραφο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη του ISIS, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως η ερυθρά αγγελία οφείλεται σε προστριβές της γυναίκας του με πολιτικά στελέχη του Τατζικιστάν.

Περισσότερα Άρθρα

Την Κυριακή η χειροτονία του Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου

Ἡ Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος μέ ψήφους κανονικές ἐξέλεξε, τῇ προτάσει τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας καί Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, τόν Πανοσιολογιώτατον Ἀρχιμανδρίτην π. Θεόκλητον Ντούλιαν, Βοηθόν Ἐπίσκοπον τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαντινείας καί Κυνουρίας, ὑπό τόν τίτλον τῆς πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ἐπισκοπῆς Τεγέας. Ἡ χειροτονία τοῦ ἐψηφισμένου Ἐπισκόπου Τεγέας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ, θά τελεσθῆ τήν […]

Προπονητής του Αργειακού Έσπερου B.C. από τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καραντζούλης

Η Διοίκηση του Αργειακού Έσπερου B.C. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καραντζούλη, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι ο Head Coach της ανδρικής μας ομάδας. Με μεγάλη εμπειρία στην προπονητική και με μια άκρως επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα, ο Γιάννης Καραντζούλης έρχεται να ενισχύσει το […]