19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Από 1η Ιουνίου ανοίγουν για τους αθλούμενους πολίτες οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ναυπλιέων

Από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, σύμφωνα και με τις νέες οδηγίες από τα αρμόδια Υπουργεία, διατίθενται για χρήση οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ναυπλιέων στους αθλούμενους πολίτες, τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες.

Ενημερώνουμε πως το Δ.Α.Κ. Ναυπλίου θα λειτουργεί 8.30 με 12.00 και 17.30 με 21.00. Στην είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση και καταγραφή των εισερχομένων και εξερχομένων.

Επίσης, μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου  2020 και ώρα 12.00, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες αλλά και οι ομάδες που προπονούνται στα περιφερειακά γήπεδα θα πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ τις αιτήσεις τους για να λάβουν τα σχετικά έγγραφα αδειοδότησης για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα στο Άργος

Στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, πραγματοποιήθηκε σήμερα εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα με τον τίτλο «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας «Ορθόδοξος Ομολογία», σε συνδιοργάνωση με την Κοινοφελής Επιχείρηση του […]