13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Από 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις – Εγκύκλιος της ΕΣΕΕ

Εγκύκλιο που αφορά την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου των θερινών εκπτώσεων, που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου και λήγει την Δευτέρα 31 Αυγούστου, εξέδωσε η ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).

Στην εγκύκλιο, εκτός από το εμπορικό μέρος που αφορά στις υποχρεώσεις ως προς την αναγραφή των τιμών κ.α., επισημαίνονται και τα μέτρα που θα πρέπει να διέπουν τα ωράρια και την εν γένει λειτουργία των καταστημάτων όσον αφορά την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας προκειμένου να αποτρέπεται η διάδοση του κορονοϊού.

Την εν λόγω εγκύκλιο, που απευθύνεται προς τις ομοσπονδίες μέλη της ΕΣΕΕ, τους Εμπορικούς Συλλόγους και τους αντιπροσώπους, μπορείτε να την δείτε εδώ:

Εγκύκλιος

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 από την Πόρτο αλλά η Σίτι τον έστειλε στους «32» του Europa League

Ο Ολυμπιακός έχασε την Τετάρτη από την Πόρτο, στην αυλαία των ομίλων του Champions League, αλλά δεν… χάθηκε, καθώς, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πορτογάλους, πέτυχε τον στόχο του. Η ομάδα του Μαρτίνς έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από τους «δράκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», εντούτοις η νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί […]

Φωτιά σε ελληνικό πλοίο στην Αραβική Θάλασσα – Ένας 55χρονος νεκρός

Πυρκαγιά ξέσπασε στο ελληνικό φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη» το οποίο πλέει κενό φορτίου, στην Αραβική Θάλασσα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δυστυχώς κατά την πυρκαγιά ένας 55χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για τον Μηχανικό Β’ του πλοίου. Τραυματίστηκε επίσης ένας 26χρονος, ο Γ’ Μηχανικός ο οποίος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς […]