19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αργολίδα: Καλοκαιρινά Βιωματικά Εργαστήρια για παιδιά από το Κέντρο «Ελπίδα Ζωής»

Και φέτος το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής», θα υλοποιήσει Καλοκαιρινά Βιωματικά Εργαστήρια για παιδιά.

Έχοντας όμως προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και τηρώντας της οδηγίες για την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνάει τους 8.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής θα λειτουργήσουν επιπλέον εργαστήρια. Επίσης για τον ίδιο λόγο σας παρακαλούμε να έχουν τα παιδιά μαζί τους νεράκι ή κάτι άλλο αν χρειάζονται, αφού δεν μπορούμε με μεγάλη μας λύπη, να τους παρέχουμε την γνωστή φιλοξενία.

Τέλος παρακαλούμε τους γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους στην είσοδο του Κέντρου απ’ όπου θα τα παραλαμβάνουν στο τέλος κάθε συνάντησης.

Περισσότερα Άρθρα

Παναγιώτης Γκιώνης ένας κορυφαίος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Είναι 41 ετών. Είναι οδοντίατρος. Το όνομά του είναι Παναγιώτης Γκιώνης. Τον γνωρίζει κανείς;;;; Μάλλον ελάχιστοι. Κι όμως ο Παναγιώτης είναι ο ένας εκ των δυο ( ο έτερος είναι ο Καλίν Κρεάνγκα) κορυφαίων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας μας. Φέτος πέτυχε τον σπουδαίο άθλο να προκριθεί για 5η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και […]

Πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία Κουτσοποδίου

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Αυγούστου στο Κουτσοπόδι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Η πυρκαγιά εντοπίζεται στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, ενώ στο σημείο επιχειρούν συνολικά 21 πυροσβέστες με εννέα οχήματα από Άργος και Ναύπλιο, και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με έξι πυροσβέστες.  Έκκληση γίνεται από την πυροσβεστική στον κόσμο να μην […]