18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αργολίδα: Σκότωσε με καραμπίνα σκύλο στη Μιδέα – Σύλληψη του δράστη από την αστυνομία

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς χθες το πρωί πυροβόλησε και σκότωσε με το κυνηγετικό του όπλο στο χωριό Μιδέα Αργολίδας έναν αδέσποτο σκύλο.

Ο Στέλιος Κυριακού, που είναι γνωστός στην Αργολίδα για το φιλοζωικό του έργο, εξήγησε ότι για τη δολοφονία του ζώου ενημερώθηκε τηλεφωνικά από μια γυναίκα, κάτοικο του χωριού η οποία είδε τον γείτονα της να σκοτώνει τον σκύλο.

Ο κ. Κυριακού πήγε επί τόπου κάλεσε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ναυπλίου. Ενώ το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: zoosos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κ.Υ. Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει δράση  με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Την Παρασκευή 03/03/2023 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, η Διεπιστημονική ομάδα  της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. […]

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Αποφυλακίστηκε ο Κορκονέας

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Επαμεινώνδας Κορκονέας. Υπενθυμίζεται ότι χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας επέβαλε κάθειρξη 13 ετών στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, ενώ αθώωσε τον δεύτερο κατηγορούμενο Βασίλη Σαραλιώτη. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί ο Ε.Κορκονέας από το Μικτό Ορκωτό της Άμφισσας σε ισόβια κάθειρξη και […]