17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αρκαδία: Πρόταση για συμμετοχή στην απεργία της 6ης Μαΐου

Πρόταση για συμμετοχή στην απεργία της 6ης Μαΐου

Πρόταση για απεργία – κινητοποίηση, εν’ όψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στις 6 Μαΐου, στην Πλατεία Πετρινού της Τρίπολης, κατατέθηκε απ’ το σωματείο των εργαζομένων στα καταστήματα, εταιρείες και επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο, υπαίθριας συνάντησης, στην Τρίπολη, το σωματείο, γνωστοποίησε την πρόθεσή του, να προτείνει σ’ όλους τους παραγωγικούς φορείς, στα σωματεία, στους συνδικαλιστές και στους εργαζόμενους, όπως προγραμματιστεί απεργία, για την 6η Μαΐου, με αφορμή τα εργασιακά και την Πρωτομαγιά.

Όπως τόνισε, η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης, Παναγιώτα Πανούση, ήδη πολλές ενώσεις, σωματεία και εργατικά κέντρα, έχουν προτείνει την συγκεκριμένη ημερομηνία για την προκήρυξη της απεργίας.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, έχει προκηρυχθεί απεργία και στο δημόσιο.

Συγχρόνως, γνωστοποίησε, ότι, ανήμερα της Πρωτομαγιάς (Μεγάλο Σάββατο), θα υπάρξει απ’ τα σωματεία που στηρίζουν αυτές τις ενέργειες, κατάθεση λουλουδιών, στο μνημείο των Αλύγιστων, στον Άγιο Αθανάσιο Τρίπολης.

Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από το δήμο Άργους Μυκηνών

Μεγάλο πρόγραμμα πλυσίματος οδών, διαβάσεων, πεζοδρομιών και κοινόχρηστων χώρων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του δήμου Άργους-Μυκηνών. Μετά τις 11 το βράδυ για να μην ενοχλείται, κατά το δυνατόν, η ζωή της πόλης, συνεργεία του δήμου θα πλένουν με ειδικό υγρό ούτως ώστε ο δήμος μας να είναι ακόμη πιο καθαρός. Η προσπάθεια αυτή έρχεται να […]

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας «Για μια Ζωή χωρίς Κάπνισμα»

Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας -εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας- διοργανώνει και φέτος η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, συνεχίζοντας μια πολυετή προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών για το κάπνισμα, το παθητικό κάπνισμα και τις πολλαπλές επιπτώσεις του στο άτομο και την κοινωνία. Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του […]