20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο ασθενής στην Πάτρα

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 40χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, ως ύποπτο κρούσμα κοροναϊού.

Τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο Ινστιντούτο Παστέρ ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό, και έτσι σήμανε λήξη συναγερμού στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος είχε επιστρέψει, περίπου δύο 24ωρα πριν, από την Ιταλία, και αυτός ήταν ο λόγος που τέθηκαν σε επιφυλακή οι αρχές.

Σημειώνεται ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας είναι ένα από τα 13 νοσοκομεία αναφοράς της χώρας για τον κοροναϊό και υπάρχει ειδικός θάλαμος.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη 70χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Λακωνία

Συνελήφθη, σήμερα (29.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 70χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονία. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, χθες (28.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 70χρονος ευρισκόμενος […]

Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Η αστυνόμευση είναι συνεχής – Ο Δήμος μας στήριξε όλους έμπρακτα

Ως σύλλογος των Επιχειρηματιών της Εστίασης Ναυπλίου θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις δηλώσεις του συναδέλφου μας κ. Λαγκαδίτη σχετικά με την επάρκεια της αστυνόμευσης στο Παλαιό Ναύπλιο και το επίπεδο της συνεργασίας μας με τον Δήμο. Θεωρούμε το περιστατικό με τους δύο Ρομά ως μεμονωμένο . Το ιστορικό κέντρο της Πόλης μας […]