19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αρχιερατικός εσπερινός στον Άγιο Λουκά και αγιασμός για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες υγείας της Αργολίδας

Ολοκληρώθηκαν οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου στα Λευκάκια.

Σήμερα το απόγευμα τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό κι ευλόγησε τις ιατρικές μπλούζες ιατρών και νοσηλευτών, που ήταν τοποθετημένες ενώπιον των ιερών λειψάνων του Αγίου.

Μια συγκινητική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό του Αγίου. Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της ακολουθίας κάλεσε τους λειτουργούς της υγείας να μιμηθούν την ενάρετη ζωή του Αγίου Λουκά, καθώς και την αγάπη του στην Ιατρική.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ολοκληρώθηκε δημόσια τοιχογραφία στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους

Ολοκληρώθηκε δημόσια τοιχογραφία στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους Σας ενημερώνουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, ολοκληρώθηκε δημόσια τοιχογραφία η οποία φιλοξενείται στην παλαιά είσοδο του νοσοκομείου επί της οδού Κορίνθου. Ο στόχος διττός, να εκφράσουμε το «Ευχαριστώ»  μας στις προσπάθειες όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου και ταυτόχρονα να αναβαθμίσουμε αισθητικά τους  χώρους […]

Η Νεκταρία Καστραντά υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Νεκταρία Καστραντά. Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στη Νέα Τίρυνθα. Είμαι κόρη του Ανδρέα Καστραντά (οδοντοτεχνίτη) και της Βασιλικής Καστραντά – Σκλήρη. Αποφοίτητα από το ΤΕΛ Ναυπλίου και κατόπιν φοίτησα σε οδοντοτεχνική σχολή στην Αθήνα. Έχω εργαστεί επί σειρά ετών σε οδοντοτεχνικά εργαστήρια, καθώς επίσης έχω απασχοληθεί περιστασιακά στον τομέα του τουρισμού. Είμαι μητέρα, […]