22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ας αφιερώσουμε μια ώρα για τον Αργολικό κόλπο

 

Ας αφιερώσουμε μια ώρα για τον Αργολικό κόλπο

Οι φίλοι του υγρότοπου Ναυπλίου – Ν.Κίου σας καλούν την Κυριακή 28/2/2021, να φτιάξουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας του Αργολικού κόλπου.

Μια συγκέντρωση, όπου ο καθένας μας θα σταθεί για μια ώρα στον παραλιακό δρόμο Ναυπλίου –Ν.Κίου.

Η ώρα αυτής της συνάντησης ορίζεται στις 11:00, με σημείο αφετηρίας το χώρο μπροστά από το πυρηνελαιουργείο της παραλιακής (Υπάρχει ασφαλής χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων).

Τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας, ο κάθε ένας και η κάθε μια που θα συμμετέχει θα έχει απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από τον επόμενο.

Με αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη σωτηρία του Αργολικού κόλπου από την ρύπανση.

Ζητάμε

  • Πρωτοβουλίες για τη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
  • Συνεργασία όλων των φορέων και κύρια των δήμων για καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.
  • Μια διαπαραταξιακή επιστημονική επιτροπή φορέων, για να ελέγξει τα προβλήματα λειτουργίας του βιολογικού και να προτείνει λύσεις για τη σωστή λειτουργία του.
  • Να αλλάξει ο φορέας διαχείρισης.

Ο Αργολικός κόλπος είναι ένα κομμάτι της ζωής όλων μας.

Απαραίτητος εξοπλισμός για τη συμμέτοχή σας, η μάσκα.

Ο καθένας από τους μετέχοντες στέλνει μήνυμα Νο 6 γιατί  η ατομική σωματική άσκηση έχει άμεση σχέση με την ποιότητα της ζωής μας.

Η διαμαρτυρία θα έχει διάρκεια από της 11.00-12.00

Οι φίλοι του υγρότοπου Ναυπλίου – Ν.Κίου

Ας αφιερώσουμε μια ώρα για τον Αργολικό κόλπο

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη 46χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 46χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, ο 46χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 79χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 79χρονη με μαχαίρι, […]

Το Ξυλόκαστρο τίμησε τον Πολιούχο & Προστάτη του Άγιο Ιερομάρτυρα Βλάσιο

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος Ξυλοκάστρου, Άγιος Βλάσιος. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό τόσο κατά την ακολουθία του εσπερινού όσο και κατά την κυριώνυμο ημέρα στην ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας. Τις ακολουθίες ελάμπρυνε η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «Άγιος Κυριάκος ο υμνογράφος» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Καθεδρικού Ιερού […]