23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αστυνομικά συμβάντα σε Αρκαδία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (4.10.2021) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ροδόπης, για μεταφορά και διακίνηση λαθρομεταναστών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα χθες (4.10.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης και ασκώντας σωματική βία και απειλώντας την, αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.10.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.10.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας Μεσσηνίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, που έγινε την 25/26.9.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος μίας (1) 55χρονης ημεδαπής και δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη 67χρονος, ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα αρπαγής και ληστείας

Συνελήφθη, σήμερα (13.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία. Ειδικότερα, χθες (12.4.2022) το βράδυ, ο 67χρονος κατήγγειλε ότι ενώ κινούταν πεζός στο Κιάτο Κορινθίας, τον προσέγγισαν δύο (2) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι με τη χρήση βίας τον ακινητοποίησαν, του έκλεισαν […]

Επιστροφή της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης

Μετά από 1,5 περίπου χρόνο υποχρεωτικής αποχής, ξανά συστηνόμαστε, ξανά ερχόμαστε, ξανά δημιουργούμε στιγμές! Την ημερομηνία την βλέπετε, την ώρα την ξέρετε, την τοποθεσία την μάθατε και τί μένει; Μα φυσικά να έρθετε να αγκαλιάσετε τους ερμιονίτικους σκοπούς μας! Παρέα με το μουσικό σχήμα “Πεντάηχον” και το συγγραφικό μεράκι της Βιβής Δ. Σκούρτη, ερχόμαστε να […]