15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

‘Ενα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στα Χανιά, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός ενώ ήταν σε υπηρεσία τραυματίστηκε στο κεφάλι από το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για 30χρονο αστυνομικό των ΤΑΕ, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά ένας πυροβολισμός αναστάτωσε τους πάντες.

Τον 30χρονο εντόπισαν συνάδελφοί του και διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του, στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Ο αστυνομικός διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα […]

Προφήτης Ηλίας

Ένας από τους μεγαλύτερους προφήτες του Ισραήλ, που προείπε την έλευση του Χριστού στη Γη. Η μνήμη του γιορτάζεται από τη Χριστιανοσύνη στις 20 Ιουλίου. Ο Ηλίας (Ελιγιαχού και Ελιγιά στα Εβραϊκά) καταγόταν από τη Θέσβη της περιοχής Γαλαάδ και έζησε τον 9ο π.Χ. αιώνα κατά την περίοδο της βασιλείας των Αχαάβ και Οχοζία. Ήταν […]