13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ατύχημα σε διασταύρωση- καρμανιόλα στο Ναύπλιο- όχημα κατέληξε σε…καφετέρια !

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στη διασταύρωση καρμανιόλα, των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν δυο οχήματα, το ένα κινούνταν στην οδό Αγίου Αδριανού και το άλλο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Από την σύγκρουση το ένα Ι.Χ. κατέληξε σε αύλειο χώρο καφετερίας που βρίσκεται στο σημείο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς από καθαρή σύμπτωση δεν υπήρχαν πελάτες εκείνη την ώρα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός για τον φόβο τραυματιών που ευτυχώς δεν υπήρξαν. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Να τονίσουμε ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα παρά την σήμανση, την διαγράμμιση και τα σαμαράκια που έχουν τοποθετηθεί.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Διδασκάλου: «Έχουμε όλοι ιστορική ευθύνη»

«Υπεγράφη σήμερα το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου “Αποκατάσταση του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου” και την ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη. Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα υπό την επίβλεψη της αρμόδιας Διεύθυνσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων. Η ιστορική ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στο μνημείο της πόλης του Ναυπλίου δεν επιτρέπει σε […]

Το FOUGARO ART CENTER γιορτάζει 10 ΧΡΟΝΙΑ με… φως

Saturday 3 December 2022 | 12 – 2 pm Δημιουργικό Εργαστήριο με την ομάδα Beforelight για 12+ ετών Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το FOUGARO ARTCENTER προσκάλεσε την ομάδα Beforelight να σχεδιάσει μια εικαστική εγκατάσταση με φως! Η ομάδα έχει σχεδιάσει τις πιο γνωστές light art παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο ανά την Ελλάδα, ενεργοποιώντας τη συμμετοχή του […]