17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυλαία με Βασίλη Λέκκα στο 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

Με συναυλία του Βασίλη Λέκκα και αφιέρωμα στον Τάκη Μανιάτη θα ανοίξει το Σάββατο 29 Ιουνίου το φετινό, 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», με διοργανωτή όπως κάθε χρόνο το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Τιμή εισιτηρίου 10€ στην προπώληση – 12€ στην είσοδο.

Χορηγός Εισιτηρίου: Φούρνος Καραγιάννης. Χορηγός Φιλοξενίας: Όμιλος Ξενοδοχείων AKS.

Η Προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στα εξής σημεία: Mini Market Μ. Τσατσαρού (Ζέλμα) Κρανίδι • Φούρνος Καραγιάννης Πόρτο Χέλι • Bar Casa Dei Ερμιόνη • Καφετέρια Happy Flo Κοιλάδα • Φαρμακείο Π. Νέζε Δίδυμα.

Ώρα έναρξης 21.00

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει και φέτος από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και για 6η συνεχή χρονιά το καταξιωμένο Φεστιβάλ-θεσμό «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», συμβάλλοντας στην πολιτιστική και τουριστική τόνωση της περιοχής, μέσα από την προσπάθεια προώθησης της καλλιέργειας και διάδοσης του θεατρικού πολιτισμού.

Η φετινή διοργάνωση είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στη μνήμη του πρώιμα εκλιπόντα μαέστρου Τάκη Μανιάτη, καθώς αποτέλεσε βασικό συνεργάτη του για πολλά έτη. Ειδικό αφιέρωμα στον Τάκη Μανιάτη θα γίνει στη συναυλία έναρξης με την παρουσία του Βασίλη Λέκκα, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση του Θ.Ο.Ε. «Ματωμένος Γάμος».

Χώρος διεξαγωγής φεστιβάλ: Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Πληροφορίες για τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις στο τηλέφωνο 698 698 2224.

Περισσότερα Άρθρα

Σωτήρης Τσιόδρας: Χιλιάδες τα κρούσματα στην Ελλάδα βάσει μαθηματικών μοντέλων

Στις 2000-3000 ανέρχεται ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα, σύμφωνα με εκτίμηση επιστημόνων που βασίζεται σε ειδικά μαθηματικά μοντέλα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για το θέμα, καθηγητής Παθολογίας-λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας. Τα μοντέλα αυτά έχουν ως βάση τα χαρακτηριστικά του ιού, τα σοβαρά νοσηλευόμενα καταγεγραμμένα περιστατικά και τους καταγεγραμμένους θανάτους. Πάνω […]

Γιώργος Ζαμπέτας – 96 χρόνια από τη γέννησή του

Συνθέτης, βάρδος του λαϊκού τραγουδιού και δεξιοτέχνης στο μπουζούκι. Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1925 στην Αθήνα. Τα πρώτα μαθήματα στο μπουζούκι τα πήρε από τον κουρέα πατέρα του και από το 1950 άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά σε λαϊκά κέντρα. Στη δισκογραφία μπήκε το 1953. Το 1959 ο Μάνος Χατζιδάκις τον έκανε «σολίστ» στις συνθέσεις […]