15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυλαία με Τσακίρογλου-Διαβάτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ  άνοιξε τις πύλες του σήμερα στο Ναύπλιο.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε η Καλλιτεχνική Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” Πέτρα Τερζή.

Με Χρυσούλα Διαβάτη και Νικήτα Τσακίρογλου ξεκίνησε στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου

Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενώ ακολούθησε τιμητικό αφιέρωμα στους ηθοποιούς Nικήτα Τσακίρογλου & Χρυσούλα Διαβάτη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί σινεφίλ, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” Θεοδόσης Σπαντιδέας  κ.α.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, περιφερειακό τμήμα Κουτσοποδίου σε διδασκαλία Δημήτρη Αργυρόπουλου και παρουσιάσθηκε από το Προσκήνιο το θεατρικό αναλόγιο “Ερωτόκριτος” σε διασκευή/σκηνοθετική επιμέλεια Κωνσταντίνου Σπηλιώτη.

Ηθοποιοί: Σπύρος Σιούτας, Ρία Σπινθουράκη, Έλενα Γιαννάκη, Αγγελική Ευστρατιάδη, Σπυριδούλα Πατσιλίβα, Μαρίνα Σταματοπούλου, Λουκάς Γεραμάνης, Ιωάννα Ντρε, Ιωάννα Κυριακοπούλου. Βιολί: Εφραιμία Γιαννακοπούλου.

Περισσότερα Άρθρα

Τένις: Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

Στη μάχη του Ρολάν Γκαρός ρίχνεται σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ζερεμί Σαρντί στο Philippe Chatrier, με στόχο φυσικά τη νίκη-πρόκριση. Η μονομαχία του «Στεφ» με τον Γάλλο θα αρχίσει λίγο μετά τις 18.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport 1. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει βρεθεί αντιμέτωπος με […]

Το παράρτημα Κορίνθου του Ε.Ε.Σ. συλλέγει τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε ευάλωτους πολίτες

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου συλλέγει τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε ευάλωτους συμπολίτες μας, τις ημέρες του Πάσχα. Η συλλογή τροφίμων θα γίνει στα γραφεία του τμήματος μας Κύπρου 89 – Κόρινθος Από Δευτέρα 19/4 έως Παρασκευή 23/4 Ώρες: 09:00 -14:00 & 18:00-20:00