17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα τριήμερα μετά την Καθαρά Δευτέρα

Η Καθαρά Δευτέρα… πάει και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιες είναι οι αργίες που ακολουθούν μέχρι το τέλος του χρόνου και φυσικά τα… τριήμερα!

Αναζητώντας τις επόμενες αργίες του 2019 μετά την Καθαρά Δευτέρα, βλέπουμε πως υπ0άρχει ένα ακόμη τριήμερο μπροστά μας: Αυτό της 25ης Μαρτίου που πέφτει Δευτέρα καθώς και της 28ης Οκτωβρίου.

Τριήμερο είναι και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος η οποία είναι στις 17 Ιουνίου. Η Πρωτομαγιά πέφτει Τετάρτη, ενώ το Πάσχα φέτος είναι στις 28 Απριλίου.

Από τις υπόλοιπες αργίες Πέμπτη πέφτει φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου, ενώ θα καθήσουμε Τετάρτη και Πέμπτη τον Δεκέμβριο τα Χριστούγεννα και την δεύτερη μέρα αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αργίες του 2019

– Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

– 25η Μαρτίου, Δευτέρα

– Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου, Παρασκευή

– Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου, Σάββατο

Περισσότερα Άρθρα

Σοκάρουν τα μηνύματα του δασκάλου σε μαθήτριες Ε’ δημοτικού

«Θες να γευτείς τα χειλάκια μου…». Το παραπάνω είναι ένα μόνο από τα σοκαριστικά μηνύματα που είχε στείλει σε μία από τις τρεις μαθήτριες που παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Διαδικτύου ο 48χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη νοτιοανατολική Αττική. Ο εκπαιδευτικός, που αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες. […]

Θεοδωρικάκος: Σταματήστε να πηγαίνετε στα χωριά σας!

  «Θέλω να απευθύνω ένα πολύ ισχυρό κάλεσμα, μια παράκληση προς όλους: δεν πρέπει να μετακινούμαστε, πρέπει να μένουμε κυρίως μέσα στο σπίτι και ιδίως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στα χωριά απ’ όπου είναι η καταγωγή του καθενός διότι εκεί επιβαρύνουμε πολλαπλά την κατάσταση». Θέλω να απευθύνω ένα πολύ ισχυρό κάλεσμα, μια παράκληση προς όλους:δεν […]