19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου η σύσκεψη στο Υποδομών για το τρένο Κόρινθος – Ναύπλιο

Αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου θα γίνει η σύσκεψη, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Αθήνα, για την υπόθεση επαναλειτουργίας του τρένου στην γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο, αλλά και ενδεχόμενη σταδιακή επέκταση του σιδηροδρόμου ώς την Τρίπολη, αλλά και τη Μεγαλόπολη.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με ώρα έναρξης στις 12 το μεσημέρι, θα μετάσχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και άλλοι παράγοντες από την Περιφέρεια, όπως επίσης στελέχη του εν λόγω υπουργείου, του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΓΑΙΑ ΟΣΕ.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η επίλυση των όποιων προβλημάτων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επαναλειτουργία, κατ’ αρχάς, της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο.

Περισσότερα Άρθρα

Ακόμα δύο θάνατοι από κορονοϊό – Στους 258 οι νεκροί στη χώρα μας

Δύο ακόμα ασθενείς, έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 258. Το βράδυ της Πέμπτης συγκεκριμένα κατέληξε στο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν 89χρονος, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας. Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής, κατέληξε επίσης ένας 60χρονος […]

Εκπτωτική βραδιά τη Δευτέρα στο Άργος (video)

Βραδιά με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου στο Άργος. Την βραδιά θα πλαισιώσει μουσική σε κάθε γωνιά της πόλης και ένα δώρο θα περιμένει τον τυχερό με τις αγορές από τα καταστήματα. Τηρώντας με μεγάλη συνέπεια και προσοχή τις υγειονομικές οδηγίες, όπως μάσκες, αποστάσεις και αριθμό ατόμων στα καταστήματα θα […]