15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Α.Σαμαράς: Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές και Νίκη για τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια!

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, με την ευκαιρία των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών Εκλογών, με καλεσμένο τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την Πέμπτη 23 Μαΐου το βράδυ στην πλατεία Πετρινού, όπου χιλιάδες Αρκάδες και Πελοποννήσιοι τον υποδέχθηκαν και τον χειροκρότησαν.

Ο Παναγιώτης Νίκας και η ομάδα του από την αρχή αυτού του αγώνα, έχουν την καθολική υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Κατά την ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε τον πρ. Πρωθυπουργό για όλα όσα προσέφερε στην πατρίδα μας, αλλά και για τη δυναμική του παρουσία και την υποστήριξη σε όλον τον αγώνα για τον Πελοποννησιακό λαό!

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχαρίστησε επίσης τους Βουλευτές, τα Αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη και τους Αρκάδες για την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη για αλλαγή διοίκησης στην Πελοπόννησο, μιας διοίκησης που με την ανευθυνότητά και την ιδιοτέλειά της, εμπόδισε όλα αυτά τα κρίσιμα 9 χρόνια την ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτής της πανέμορφης, ιστορικής και σπουδαίας πόλης αλλά και ολόκληρης της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου και των κατοίκων της. “Η ανάπτυξη δεν έρχεται με τα ψεύτικα λόγια, τις υποσχέσεις, το λαϊκισμό, την προπαγάνδα, την οικογενειοκρατία, τις ύβρεις και τις σπατάλες. Η ανάπτυξη έρχεται με σχέδιο και όραμα, με τα μεγάλα έργα πνοής, με τη συνεργασία και με την ορθολογική διαχείριση των πόρων και εμείς με την μέχρι τώρα πορεία μας, εγγυόμαστε και επιθυμούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτόν τον τόπο”.

Ο Παναγιώτης Νίκας στη συνέχεια, κάλεσε στο βήμα τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απευθύνθηκε στους Αρκάδες αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους και τους ζήτησε να είναι πιστοί στο ραντεβού τους με τις κάλπες, να δώσουν δυνατό “παρών” στις Ευρωεκλογές για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις Περιφερειακές Εκλογές για τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νίκα!

“Να τελειώνουμε με αυτούς που μας είπαν τα περισσότερα και τα χειρότερα ψέματα!

Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές και Νίκη για τον Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια!

Η αγκαλιά για τον Παναγιώτη Νίκα είναι μεγάλη! Τον στηρίζουμε γιατί είναι αποδεδειγμένα ένας έμπειρος, αποτελεσματικός, άξιος και ηθικός αυτοδιοικητικός. Τον στηρίζουμε για να φύγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις τελευταίες θέσεις στην ανάπτυξη, τον στηρίζουμε γιατί είμαστε κατά του καιροσκοπισμού και της διαπλοκής. Δε θέλουμε να είναι η Πελοπόννησος το Μουσείο των χαμένων ευκαιριών, όπως την κατάντησε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Εκεί που δε μπόρεσε και ο,τι δεν έκανε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, μπορεί και θα το καταφέρει ο Παναγιώτης Νίκας! Ο Παναγιώτης Νίκας θα φροντίσει ολόκληρη την Πελοπόννησο, ενώ ο απερχόμενος Περιφερειάρχης φρόντισε μόνο τον εαυτό του και τους δικούς του…”

Στη συνέχεια παρουσιάσθηκε ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νίκα σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία), που αποτελείται από μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, με όραμα, επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και αγνή αγάπη για τον τόπο, που εκφράζει ολόκληρη την Πελοποννησιακή κοινωνία! Μια ομάδα πανέτοιμη για τη νίκη και για σκληρή δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα!


Περισσότερα Άρθρα

Απίστευτες αναφορές της Σοφίας Νικολάου για χιλιάδες ποντίκια στις φυλακές του Ναυπλίου !

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές κατέθεσε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, η γενική γραμματέας Εγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Σοφία Νικολάου. Επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί ότι τα σωφρονιστικά καταστήματα είχαν αφεθεί στην τύχη τους τα προηγούμενα χρόνια. Προκάλεσε αίσθηση όταν είπε ότι 3.000 ποντίκια έπεσαν πάνω στους υπαλλήλους όταν […]

“Into the blue”: Έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίληση στο Πόρτο Χέλι

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Παναγιώτας Κοντονικολή πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίληση στο Πόρτο Χέλι. Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τι 25 έως 31 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας 20:00 έως 23:00