18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο;

Τα 95α γενέθλιά της θα γιορτάσει σήμερα 21 Απριλίου η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία λίγες ημέρες μέρες πριν αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βασίλισσα θα βρίσκεται στο κάστρο του Ουίνδσορ, καθώς έχει εγκαταλείψει το παλάτι του Μπάκιγχαμ, για να μπορέσει να μείνει ασφαλής λόγω της πανδημίας.

Τα γενέθλιά της τα γιορτάζει δύο φορές το χρόνο λόγω της παράδοσης που ξεκίνησε το 1748 ο Γεώργιος Β’. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι 73 χρόνια.

Στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου εκατομμύρια μάτια είδαν μία μικροκαμωμένη γυρτή γυναικεία φιγούρα με μαύρο μεγάλο καπέλο, μαύρη μάσκα που άφηνε να φανούν μόνο τα δύο δακρυσμένα μάτια της.

Όμως η εικόνα που συγκλόνισε περισσότερο ήταν η βασίλισσα να κάθεται μόνη της σε μια σειρά από άδειες θέσεις μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της τελετής. Είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι, καθώς έπρεπε να αποχωριστεί το στήριγμά της, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Περισσότερα Άρθρα

Κόρινθος : Δέρματα και κόκκαλα σκύλων στα σκουπίδια κοντά στην παραλία του Κανταρέ!!!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκαν δέρματα και κόκκαλα σκύλων σε σακούλες σκουπιδιών σε περιοχή κοντά στην παραλία του Κανταρέ, στην Κόρινθο. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peloponnisosnews.gr από μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, δηλώνουν ότι πρόκειται για ενέργεια από Πακιστανούς που μένουν στην περιοχή, οι οποίοι […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν δύο δελτία που κερδίζουν από 26.497,06 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 11, 15, 34, 35, 37. ΤΖΟΚΕΡ: 13.