19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ: Υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ Επιδαύρου

Φίλες και φίλοι!

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης υπέβαλα την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ Επιδαύρου της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου του 2021.

Στόχος μου και επιδίωξή μου η σύνθεση δυνάμεων, να αναδείξουμε το ενδιαφέρον της κομματικής βάσης, να λειτουργήσουμε ως μοχλός διαβούλευσης με την κοινωνία.

Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, καινοτόμο, πρωτοποριακό και προοδευτικό που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη.

Σας καλώ λοιπόν να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Η Ελλάδα αλλάζει, βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τρία νέα κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 30/6/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 633 νέα κρούσματα, τα 315 καταγράφηκαν στην Αττική, τα 31 στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν 22 και στο Ηράκλειο 20. Στην Αργολίδα, εντοπίσθηκαν τρία νέα κρούσματα.  

Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Επίσκεψη Δημήτρη Μάντζου σήμερα στην Τρίπολη

Πρόγραμμα επίσκεψης Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζου στην Τρίπολη σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 15:00: Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημητρόπουλο Γεώργιο και εκπροσώπους του Δ.Σ  της ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ.  16:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Τρουπή Ιωάννη και εκπροσώπους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.  18:00: Συνέντευξη τύπου του κ. Δημητρίου Μάντζου στα Τοπικά […]