19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Σιδέρης : Έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δρέπανο

Πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη 10 Αυγούστου συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη παρουσία του επί σειρά ετών Προέδρου και παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Δρεπανιακού Τράκα Κωνσταντίνου.

Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη για τις φθορές του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρεπάνου μετά από τη μεγάλη χρήση που γίνεται από τις ομάδες του πρώην Δήμου Ασίνης καθώς και από τις ακαδημίες την τελευταία δεκαπενταετία.

Αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρέπανου καθώς και τη δημιουργία νέων προκατασκευασμένων αποδυτηρίων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση των ομάδων και των ακαδημιών.

Απομένει τώρα η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ναυπλίεων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου.

Περισσότερα Άρθρα

Λάλας Ηλείας: Νεκρός βρέθηκε 15χρονος μαθητής

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του χωριού Λάλα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου 15χρονου μαθητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα αδέρφια του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, στο κρεβάτι του, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα […]