17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βιβλιοπαρουσίαση: «Ικανές και αναγκαίες συνθήκες»

 

Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α-Μ, παρουσιάζει το βιβλίο της Ανθής Τσεκρέκου «Ικανές και αναγκαίες συνθήκες», το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης (Πάρκο Μπόνη, Άργος).

Το βιβλίο αυτό πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή της Ανθής Τσεκρέκου, η οποία κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2019. Ο τίτλος της είναι εμπνευσμένος από τα μαθηματικά και υπαινικτικός για τη ζωή σε κάθε έκφρασή της.

Η Ανθή Τσεκρέκου γεννήθηκε το 1973, κατάγεται από το Άργος, σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ                                                          Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης

Διολίτσης Πέτρος                                                                                  Καχριμάνη Πένυ

 

Περισσότερα Άρθρα

Περιφερειακό Συμβούλιο | Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης στην Τρίπολη

Η 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα, κατ΄ εφαρμογή: Της εκ της ευθείας και ρητής πρόβλεψης των διατάξεων  του άρθρου 10 της αριθμ. 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών […]

Τραγωδία τα ξημερώματα: 43χρονος αυτοκτόνησε στην Νέα Κίο

  Νεκρός εντοπίσθηκε τα ξημερώματα  νεαρός άνδρας στο κέντρο της Νέας Κίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες ο αυτόχειρας Α.Κ. 43 περίπου χρονών έβαλε τέλος στη ζωή του κάτω από το σπίτι του πολύ κοντά στην πλατεία […]