15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βουλή: Αυτό είναι το έγγραφο που είχε μαζί του ο αγρότης που έφτασε στον Άγνωστο Στρατιώτη

Ο αγρότης από τη Μεσσηνία, που οδηγούσε το αγροτικό αυτοκίνητο που έφτασε μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, φωνάζοντας “θα σας κάψω όλους”, είχε μέσα στο όχημα μια κόλλα Α4 και ένα έντυπο που είχε τυπώσει.

“Διαμαρτυρία καταγγελία από ιστοριογράφο” είναι ο τίτλος του εγγράφου, που απευθύνεται στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Σπεύδω σήμερα να σας ενημερώσω για θέματα ζωτικής και καίριας σημασίας που άπτονται του δημοσίου ενδιαφέροντος αλλά και του ιδιωτικού μου παρελθόντος και μέλλοντος, εμού και της οικογένειας μου” αναφέρει αρχικά.

“Εγώ είμαι ο τελευταίος Έλληνας του ιστορικότερου χωριού της Ελλάδας, της άνω Βρομόβρυσης Μεσσηνίας και σε εμένα ανήκει το μνημείο (σ.σ. ναός Παμίσου), εγώ σας ενημερώνω σήμερα ότι θέλω πίσω το κλεμμένο μνημείο στην έδρα του, όπως θέλω και τα κλεμμένα ευρήματα να μου επιστραφούν. Θέλω να οριοθετηθεί ο αρχαιολογικός χώρος” προσθέτει.

Έγγραφο αγρότης -Βουλή

Βουλή: Έφτασε με αγροτικό στον Άγνωστο Στρατιώτη – Το χαρτί για τους “Τούρκους” και τα “οικόπεδα”

Ο άνδρας έχει προσαχθεί και κρατείται στην κρατική ασφάλεια, Οι πρώτες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αδυνατούν να συνεννοηθούν μαζί του, καθώς λέει εμφανώς ακατάληπτα πράγματα.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε στην καρότσα του αγροτικού τρία μπιτόνια με βενζίνη και στην καμπίνα του οχήματος μία φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από τα τρία μπιτόνια βενζίνης, τα δύο είναι άδεια, ενώ το ένα περιέχει νερό. Άδεια είναι και η φιάλη υγραερίου που εντοπίστηκε.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει,  μεταξύ άλλων, διάφορες φράσεις όπως “οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα, αποδείξεις εδώ”, “ιστοριογράφος”, “λαϊκό δικαστήριο” και “αιχμάλωτη και την ιαματική πηγή”.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ναυτική Ναυπλιάδα 2019 – Το Πρόγραμμα

Και η διαδρομή της συνεχίζεται… με εκδηλώσεις που της πρέπουν, ακολουθώντας μια πορεία πλούσια και όμορφη… Προ των πυλών, λοιπόν, η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2019΄΄, η τέταρτη κατά σειρά από τότε που ξεκίνησε δειλά ως ιδέα και πέρασε στην πράξη. Η ΄΄Ναυπλιάδα΄΄ δεν ήταν και δεν είναι πυροτέχνημα… έχει καταξιωθεί πλέον στην συνείδηση των συμπολιτών που […]

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι παρατυπίες ξεκινούν εκεί που αρχίζουν τα όρια του Δήμου μας για τον Λιμενάρχη!

Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την ώρα που στον όμορο Δήμο μας οι εργασίες στους αιγιαλούς συνεχίζονται και πολύ σωστά, ο κ. Κοντός βλέπει παρατυπίες μόνο στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την στιγμή που η οικονομία παραπαίει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι επιχειρήσεις αγωνιούν για την […]