18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Βόμβα” από τον Παναργειακό: απέκτησε τον Κώστα Μενδρινό (video)

Παίκτη Super League απέκτησε ο Παναργειακός που πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της.

Στην μηχανή του έχει από σήμερα τον Κώστα Μενδρινό, έναν παίκτη που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και έχει πολλές εμπειρίες σε διάφορες ομάδες. Στα 33 του χρόνια (γεν. 28/5/1985) αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στους “λύκους” που έχουν επιδοθεί σε μεταγραφικό μπαράζ.

Ο Κώστας Μενδρινός έχει λοιπόν ένα πλούσιο βιογραφικό: ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2002,όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, με κάποια διαστήματα δανεισμών  και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες των Ιωαννίνων,Πανιωνίου,Άρη Θεσσαλονίκης,Ιωνικού και Απόλλων Αθηνών στην Super Leauge και με τις ομάδες του Ατρομήτου,Παναχαικής και Ηρακλή στη Football League.

Σύνολο έχει 319 συμμετοχές σε Super LeagueFootball League και κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές σε Champions Leauge και Εuropa League.Επίσης έχει και 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

Περισσότερα Άρθρα

Πρώτος και καλύτερος ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

Με φοβερή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΝΟ Ναυπλίου κατέκτησε δικαιωματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της Γ´ κατηγορίας πόλο. Η ομάδα του Βασίλη Κεφαλά ήταν εξαιρετική έκανε επιμέρους 6-1 στο πρώτο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στη συνέχεια (τελικό σκορ 11-6). Το σημαντικό για την ομάδα του Ναυπλίου είναι ότι […]

ΤΖΟΚΕΡ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 2,6 εκατ. ευρώ – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το τυχερό δελτίο

Φαρδιά πλατιά χαμογέλασε η τύχη σε έναν κάτοικο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κέρδισε 2.601.701 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη και κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Όλος ο κόσμος στην περιοχή μιλάει για το ευτυχές γεγονός», […]