21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γαργαλιάνοι: 57χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Στους Γαργαλιάνους χθες βράδυ ένας 57χρονος Βούλγαρος σε κατάσταση μέθης φέρεται πως αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη ομοεθνή του, μέσα στο σπίτι της, όπου τον φιλοξενούσαν οι γονείς της, και όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του οικείοι της 13χρονης τον πλάκωσαν στο ξύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια της 13χρονης στο Μονοδένδρι Γαργαλιάνων.

Εκεί, τις τελευταίες μέρες, φιλοξενούνταν ο 57χρονος ομοεθνής τους.

Χθες το βράδυ ο 57χρονος φέρεται σε κατάσταση μέθης και γυμνός να εισήλθε στο δωμάτιο της 13χρονης, ωστόσο πριν καν την αγγίξει έσπευσαν οικείοι της και τον πλάκωσαν στο ξύλο, με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 57χρονου στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, ο οποίος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Κυπαρισσίας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Αγία Παρασκευή

Οσιομάρτυρας της Χριστιανικής Εκκλησίας, ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας. Η μνήμη της εορτάζεται στις 26 Ιουλίου. Η Παρασκευή έζησε το πρώτο ήμισυ του 2ου αιώνα στη Ρώμη. Οι γονείς της ονομάζονταν Αγάθων και Πολιτεία και ήταν χριστιανοί. Γεννήθηκε ημέρα Παρασκευή, απ’ όπου και το όνομά της, και ανατράφηκε χριστιανοπρεπώς. Μετά το θάνατο τον γονέων της […]

Νωρίτερα πληρώνονται επιδόματα και συντάξεις τον Φεβρουάριο

Νωρίτερα θα ξεκινήσει η πληρωμή των συντάξεων Μαρτίου από τον e-ΕΦΚΑ στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων, ενώ πιο γρήγορα θα πιστωθούν από τον ΟΠΕΚΑ τα χρήματα που αντιστοιχούν σε 14 επιδόματα. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 […]