19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες την Τετάρτη στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Γενική συνέλευση της ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας), στην οποία θα γίνουν αρχαιρεσίες για τα νέα όργανά της για την περίοδο 2019 – 2023, συγκαλείται μεθαύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα μετάσχει ex officio ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα προτείνει -από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου- την περιφερειακή σύμβουλο Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακό Συμβούλιο ανέδειξε ως αντιπροσώπους του στη μεθαυριανή συνέλευση της ΕΝΠΕ τους συμβούλους Τάσο Σαρδέλη, Μανώλη Σκαντζό, Μαργαρίτα Σπυριδάκου (από την πλειοψηφία), Πέτρο Τατούλη, Ντίνα Νικολάκου, Βασίλη Σιδέρη (μείζων αντιπολίτευση), Γιώργο Δέδε και Μαρία Βεργινάδη (από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”).

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός και άλλοι βουλευτές της ΝΔ: Να εξεταστεί η δυνατότητα εισαγωγής όλων των επιλαχόντων στα Σχέδια Βελτίωσης

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε από κοινού με άλλους Βουλευτές του κόμματος στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με θέμα τη δυνατότητα εισαγωγής όλων των επιλαχόντων στα Σχέδια Βελτίωσης. Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: «Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί τον κυριότερο […]