19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γεννάει απορίες η σημερινή αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Είθισται κάθε χρόνο τη εορταστική περίοδο να καταργείται στο Δήμο Άργους Μυκηνών η ελεγχόμενη στάθμευση για τον απλούστατο λόγο να ενισχυθεί η εμπορικότητα και οι καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους. Αυτό όπως σημειώσαμε γίνεται κάθε χρόνο.

Γεννάει λοιπόν απορίες η σημερινή αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους που σε ανακοίνωση του εκφράζει την πλήρη διαφωνία του στην πρόσφατη απόφαση του Δήμου.

Από την άλλη, ας κάνουμε μια βόλτα μπροστά από τα μαγαζιά της πόλης να δούμε ποια αυτοκίνητα είναι μονίμως σταθμευμένα μπροστά από αυτά. Μήπως είναι των ίδιων των ιδιοκτητών;

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους -Μυκηνών προχώρησε στην αναστολή της ελεγχόμενης στάθμευσης για τις ημέρες των εορτών και πράγματι είναι απορίας άξιο, σε τι διευκολύνει αυτό το μέτρο. Ποιος εξυπηρετείται όταν δεν υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση και το βασικότερο δεν υπάρχουν δημοτικά πάρκινγκ στις εισόδους της πόλης όπως έχουμε επανειλημμένα προτείνει.
Πως θα βρει ο επισκέπτης της πόλης να παρκάρει για δύο ώρες για να εξυπηρετηθεί, όταν οι θέσεις πάρκινγκ καταλαμβάνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ ?
Αντί να διασφαλίσουμε τώρα κενές θέσεις, καταργούμε και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης που μας επέτρεπε να έχουμε έστω και αυτές τις ελάχιστες για τις ημέρες των εορτών.
Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι όχι μόνο δεν φέρνει κόσμο στην πόλη η απελευθέρωση της ελεγχόμενης στάθμευσης αλλά κάνει και αυτούς που έρχονται να αγανακτήσουν και να φύγουν.
Παρακαλούμε τον Δήμαρχο να ξανασκεφθεί αυτήν ενέργεια και να επαναφέρει το μέτρο όπως πριν.

Περισσότερα Άρθρα

Στην 29η έκθεση Agrotica θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συμμετέχει στην 29η Agrotica η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης αποτελώντας για ακόµη µία χρονιά, το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση […]

Ομιλία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδου στην Ημερίδα της ΠΟΑΣΥ με θέμα: Ασφαλής πρωτεύουσα, οδηγός για ασφαλή Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος παρέστη σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 στην Ημερίδα της ΠΟΑΣΥ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, με θέμα «Ασφαλής πρωτεύουσα, οδηγός για ασφαλή Ελλάδα». Ακολουθεί η ομιλία του κ. Υφυπουργού: «Καλημέρα και από μένα, Κε Πρόεδρε, αγαπητή καθηγήτρια και αγαπητέ καθηγητά, κε Αρχηγέ, κε Δήμαρχε, αξιότιμοι στρατηγοί […]