19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Γεύμα αγάπης” σήμερα από το Συσσίτιο Ευαγγελίστριας

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προσέφερε σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.

Σήμερα, οι εθελόντριες, ετοίμασαν φαγητό για 160 άτομα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε πολλές οικογένειες.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις εθελόντριες του συσσιτίου, που αυτήν την ημέρα, άφησαν τις οικογένειές τους και ετοίμασαν πασχαλινό φαγητό για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.” τόνισε εφημέριος του Ιερού Ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου ο π. Ελευθέριος Μίχος.

Περισσότερα Άρθρα

Βρετανία-Covid-19: Σηκώνεται η κρεμαστή γέφυρα και κλείνει από αύριο ο Πύργος του Λονδίνου

Άντεξε ένοπλες επιθέσεις και στάθηκε προστάτης πάνω από την βρετανική πρωτεύουσα για σχεδόν 1.000 χρόνια. Ελέω πανδημίας κορωνοϊού, ο Πύργος του Λονδίνου θα αναγκαστεί να κλείσει από αύριο, Παρασκευή. «Με βαριά καρδιά, σηκώνουμε την κρεμαστή γέφυρα», ανέφερε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό στο twitter του επιβλητικού φρουρίου, που κάποτε λειτουργούσε ως φυλακή και σήμερα φιλοξενεί […]

Διεθνές Συνέδριο για τη Μετανάστευση στην Κόρινθο

  Η Inter Alia και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλούν στο Διεθνές Συνέδριο: “Re-framing the Migrant Situation in Europe. Critical Issues in Policy-Making and Cross-disciplinary Approaches”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2019, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Κόρινθο. Το Συνέδριο φιλοδοξεί να συμβάλλει στην […]