17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη μητέρα του και τον μικρότερο αδερφό του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Το “παρών” έδωσαν ακόμα η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα φόργουορντ, Βερόνικα, κι ο μικρότερος αδερφός του, Άλεξ.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες το απόγευμα της Πέμπτης (16/9). Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Το πρωί της Παρασκευής (17/9), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη μητέρα του και τον μικρότερο του αδερφό βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι “πάντα νιώθαμε Έλληνες”, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να τονίζει ότι ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά.

Ο πρωταθλητής του NBA εξήγησε ότι έρχεται συνέχεια στην Ελλάδα και φέρνει την οικογένεια του, απλά στην Αμερική είναι η δουλειά, μιας και κάνει λαμπρή καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα των Μπακς.

Περισσότερα Άρθρα

Έργα πνοής υπέγραψε και εξήγγειλε ο Παναγιώτης Νίκας στην Αργολίδα

Η αποψινή παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο, ήταν εξόχως παραγωγική. Ο κ. Νίκας υπέγραψε αρχικά τη σύμβαση για το συσίτιο του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας, αλλά και την αντικατάσταση των φωτιστικών των δύο κόμβων των Διδύμων. Παράλληλα ο κ.Νίκας εξήγγειλε πολύ σημαντικά έργα που σύντομα θα αλλάξουν τη ζωή των κατοίκων του τόπου μας. «Το […]

Με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, 3-2 το Ναύπλιο 2017 στο Διαβολίτσι

Στο 89′ το Ναύπλιο 2017 έχανε 2-1 στο “Καπετάν Βασίλης” από το Διαβολίτσι….Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ήταν μπροστά με 3-2 ! Η μεγάλη ανατροπή είχε επιτευχθεί. Μια τεράστια νίκη και κορυφή για την νεοφώτιστη ομάδα του Ναυπλίου. Το Διαβολίτσι ήταν αγκαλιά με μία μεγάλη νίκη στην πρώτη του εμφάνιση εντός […]