17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Γκιόλας : Σημαντική πρόοδος στην καταπολέμηση του παράνομου τζόγου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Στις ερωτήσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, απάντησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου παιγνίων κ. Ευάγγ. Καραγρηγορίου σχετικά με την εξέλιξη των προσπαθειών της ως προς τα τυχερά παιχνίδια μέσω Διαδικτύου, την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τον κανονισμό για τα τηλεπαιχνίδια και την συνεργασία της Επιτροπής με την ΕΛΑΣ, την Ελληνική Δικαιοσύνη και την Α.Α.Δ.Ε.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας

Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας» το 1996, από τη Διεθνή Ένωση Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας. Αρθρίτιδα είναι η φλεγμονή των αρθρώσεων που εκδηλώνεται με πόνο, δυσκαμψία, οίδημα, ερυθρότητα, καθώς και περιορισμό της κινητικότητας σε μια ή περισσότερες αρθρώσεις. Περισσότερες από 200 είναι οι ρευματικές παθήσεις και πλήττουν άτομα όλων των ηλικιών […]

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε επείγουσα εισαγωγή για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις. Η ανάρρωσή του δεν θα του επιτρέψει να παραστεί στη Θεσσαλονίκη. «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη» έγραψε χαρακτηριστικά.