18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μανιάτης στον ΣΚΑΙ: «Θα μας καθοδηγήσει το μήνυμα των πολιτών στις εκλογές» (videos)

“Θα υπακούσουμε στο μήνυμα που θα πάρουμε από τους πολίτες το βράδυ των εκλογών”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

 

Ο Γ. Μανιάτης θύμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής ήταν αυτό που στάθηκε πατριωτικά, υπεύθυνα και διασφάλισε τη σταθερότητα στη χώρα. Αναφερόμενος στις έρευνες Υδρογονανθράκων, είπε ότι ο κ. Τσίπρας με βαθύτατη υποκρισία περηφανεύτηκε για ένα έργο που πολέμησε και υπονόμευσε όταν ήταν στην Αντιπολίτευση. “Η ζωή και η ιστορία τιμωρούν…” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

► Οι πολίτες έχουν τη σοφή κ σωστή επιλογή του Κινήματος Αλλαγής. Αποδείξαμε διαχρονικά, ειδικά τα χρόνια της κρίσης, ότι σταθήκαμε πατριωτικά, υπεύθυνα κ διασφαλίσαμε τη σταθερότητα στη χώρα.

►Θέλουμε η χώρα να κυβερνηθεί με προοδευτικό ή με συντηρητικό πρόσημο;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν καθαρά δεξιά, συντηρητικότατη, εκχώρησε το δημόσιο πλούτο κι έκανε όλα τα χατίρια του ΔΝΤ κ της τρόικα.

►Εμείς λέμε ότι η χώρα πρέπει α) να κυβερνηθεί, να μην μπει σε νέες περιπέτειες και να μην πάμε σε νέες εκλογές με απλή αναλογική, β) να αναθεωρήσουμε το Σύνταγμα, γ) να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, δ) να καταργήσουμε το Υπερταμείο της αποικιοκρατίας στο οποίο εκχωρήθηκαν όλα.

►Θα μας καθοδηγήσει το μήνυμα των πολιτών στις εκλογές.

Δείτε εδώ το σχετικό video

►Δεν αρκεί να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές, αλλά επιπλέον, να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργηθούν κ νέες θέσεις εργασίας. Αυτό δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία.

►Η ζωή και η ιστορία τιμωρούν…Ο κ. Τσίπρας με βαθύτατη υποκρισία περηφανεύτηκε για ένα έργο που πολέμησε, υπονόμευσε κ καταψήφισε, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση, τους διαγωνισμούς που είχαμε προκηρύξει για τις έρευνες Υδρογονανθράκων.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Περισσότερα Άρθρα

«ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο»: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αντίθετο με την περικοπή των χρηματοδοτήσεων για την Αυτοδιοίκηση

Η ανακοίνωση από την παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο» Ισχυρό πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση έστειλε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εκφράζοντας την ρητή αντίθεσή του στην επιχειρούμενη μείωση των κρατικών χρηματοδοτήσεων και επιχορηγήσεων προς την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας ταυτόχρονα την αύξηση των πόρων που σχετίζονται με αναγκαίες αναπτυξιακές δράσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου να έχει […]

Συνάντηση Θεοδωρικάκου-Νίκα

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Η κυβερνητική αποστολή είχε μια δημιουργική συζήτηση με τον νέο Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, κατά την οποία τέθηκαν όλα τα μεγάλα ζητήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι Δήμοι, ο Νομός, η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά τη συνάντηση ο κ.Νίκας […]