17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Για διατάραξη κοινής ησυχίας παπάς επειδή έβαλε μεγάφωνα για τη Θεία Λειτουργία

Κορονοϊός για… γέλια και για κλάματα! Πιστοί ζήτησαν να βγάλει ο ιερέας τα μεγάφωνα για να ακούν την Θεία Λειτουργία από τα σπίτια τους και ένας γείτονας… έφερε την αστυνομία στην Κόρινθο το πρωί της Κυριακής (15.03.2020).

Στις μέρες του “Μένουμε Σπίτι” και του φόβου που είναι δίπλα στην πόρτα μας, οι πιστοί ενορίας στην πόλη της Κορίνθου ζήτησαν από τον ιερέα να βγάλει έξω τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται και στην Ανάσταση, έτσι ώστε να ακούν την Θεία Λειτουργία από τα σπίτια και τα μπαλκόνια τους.

Σε κάποιον όμως φαίνεται ότι χάλασε ο ύπνος και κάλεσε την Αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Η Αστυνομία έκανε το καθήκον της, πήγε στην ενορία και τότε ο ιερέας, σταμάτησε την Λειτουργία, βγήκε από τον ναό για να απομακρύνει τους αστυνομικούς και να τους εξηγήσει τον λόγο που βγήκαν τα μεγάφωνα, ενώ οι λιγοστοί πιστοί που ήταν εκεί αλλά και οι δεκάδες που ήταν στα μπαλκόνια τους τον χειροκροτούσαν δυνατά!!!

πηγή: peloponnisosnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Απονομή πιστοποιητικών τίτλων στους απόφοιτους της ΑΣΠΑΙΤΕ

Ο Πρόεδρος της ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητής κ. Σαριδάκης Ιωάννης, η Επιστημονική Υπεύθυνη του ΕΠΠΑΙΚ & του ΠΕΣΥΠ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Κασιμάτη Αικατερίνη η Επιστημονική Υπεύθυνη του ΕΠΠΕΜΕ ΟΑΕΔ-ΤΕ/ΔΕ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Παπανικολάου Κυπαρισσία και ο Συντονιστής των Προγραμμάτων στο Άργος κ. Μουσταΐρας Παναγιώτης, μας προσκαλούν:   Στην τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικών στους αποφοίτους ΕΠΠΑΙΚ, ΠΕΣΥΠ και ΕΠΠΕΜΕ ΟΑΕΔ-ΤΕ/ΔΕ ακ. έτους 2018-19 στο Άργος, το Σάββατο 8 […]

Καλαμάρι-γίγας στην Καραθώνα

Ένα ακόμα τεράστιο καλαμάρι εντοπίσθηκε σήμερα στην παραλία της Καραθώνας. Τυχερός ψαράς ο Κωνσταντίνος Πετρουλάς από το Ναύπλιο που έπιασε το μεγάλων διαστάσεων καλαμάρι ( θράψαλο), με μήκος πάνω από ένα μέτρο και βάρος περίπου τα τέσσερα κιλά. Την περίοδο αυτή τα καλαμάρια προσεγγίζουν τα ρηχά νερά για να γεννήσουν τα μικρά τους. Μετά τη […]