18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιορτάζει η Τριχερούσα στη Νέα Κίο

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, είναι ἡ εορτή της Παναγίας της επονομαζόμενης «Τριχερούσης» ἤ «Κουκουζέλισσας» και τιμάται ἡ θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσης, ἡ οποία εχει μεταφερθεί από την Παλαιά Κιο της Μικράς Ασίας και φυλάσσεται εις τον Ενοριακό Ιερό Ναό «Θεομάνας» Νέας Κίου.

Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 και ώρα 8.30 εσπερινή θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος .

Την μέρα της εορτής Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 θα τελεσθούν η Ακολουθία του Όρθρου, ώρα ενάρξεως 7.00 πμ. και στη συνέχεια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. θα ψαλλεί μεθεόρτιος Εσπερινός & Παράκληση της Παναγίας, στον Ι.Ν. της Θεομάνας.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Οι Τειρεσίες του αγροτοκτηνοτροφικού μας μέλλοντος

Τελικά τι πρέπει να πιστέψω; Ότι η Θεσσαλία παράγει το 70% του χοιρινού κρέατος που καταναλώνεται στην Ελλάδα όπως έλεγε χθεσινό πρωτοσέλιδο γεμάτο σχεδιαγράμματα ή το 24% όπως άκουσα να λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χοιροτρόφων; Κι από τις χοιροτροφικές μονάδες της Θεσσαλίας καταστράφηκε το 50% του ζωικού κεφαλαίου τους (όπως διατείνονται οι διάφοροι τηλεοπτικοί […]

Κορονοϊός: 13 οι νεκροί στην Ελλάδα, 530 τα κρούσματα- Οι δηλώσεις του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

Τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την απογευματινή ενημέρωση του υπουργείο Υγείας. Τα νέα κρούσματα είναι 35 και συνολικά οι περιπτώσεις του Covid-19 στη χώρα μας είναι 530. 98 από τα κρούσματα εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 100 νοσηλεύονται και 18 είναι διασωληνωμένοι. Το 79% όσων νοσηλεύονται έχουν […]