20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Γαβρήλος: Προοδευτικές Πολιτικές για την Ελλάδα – Αποτελεσματικές παρεμβάσεις για την Αργολίδα

Η έξοδος από τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής δεν ήταν αυτονόητη ή νομοτελειακή. Η οικονομική εξυγίανση – με την κοινωνία όρθια – είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολιτικές προτεραιότητες προς όφελος των πολλών ήταν επιλογή και σχέδιο της κυβερνώσας αριστεράς.

Η οικονομία αναπτύσσεται και η ανεργία μειώνεται. Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας με αυξημένους μισθούς και δικαιώματα. Θωρακίζεται το κοινωνικό κράτος και στηρίζεται η παιδεία και ο τομέας της υγείας. Ο νέος δημοσιονομικός χώρος επιτρέπει μια φορολογική μεταρρύθμιση για τους πολλούς.
Σήμερα, που η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, μπορεί να εφαρμοσθεί ένα νέο προοδευτικό πολιτικό σχέδιο, που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει και εγγυάται, απέναντι σ’ ένα σχέδιο νεοφιλελεύθερης οπισθοδρόμησης που προτείνουν όλοι αυτοί που την χρεοκόπησαν. Μέσα σ’ αυτό το νέο πλαίσιο, πρέπει οι παρεμβάσεις μας για τα θέματα που απασχολούν την Αργολίδα να είναι πιο αποτελεσματικές.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και υποδομών για την ανάπτυξη του τόπου μας. Η οδική σύνδεση του νομού με την Εθνική Οδό, η επαναλειτουργία του τρένου, η ολοκλήρωση των αρδευτικών υποδομών του, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων ύδρευσης, η δημιουργία σύγχρονων λιμανιών, η ανάδειξη και η αξιοποίηση του ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου του τόπου, η στήριξη με κεντρικές πολιτικές πρωτοβουλίες των αγροτικών προϊόντων και του αγροτικού εισοδήματος, όλα αυτά είναι στις προτεραιότητές μου.
Με τον ίδιο ζήλο , γνώση και συνέπεια που υπηρέτησα έως σήμερα το επάγγελμά μου και τις αιρετές αυτοδιοικητικές θέσεις που μου εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου, θα συνεχίσω και στο ελληνικό κοινοβούλιο να υπηρετώ την Αργολίδα μας, με σεβασμό στην εμπιστοσύνη και την ψήφο του αργολικού λαού, εφόσον είμαι η επιλογή του.
Αγωνιζόμαστε για τη Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των πολλών.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Επιμελητήριο  Αργολίδας

Στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του στην Αργολίδα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ο Ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος  κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε τα γραφεία του  Επιμελητηρίου  Αργολίδας. Τον κ. Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος,  καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Κατά τη συνάντηση , ο κ. Δαμούλος, είχε […]

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, Παναγιώτης Μπούκουρης καλεί τα μέλη του στις 24  Απριλίου 2019 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 14:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε τακτική  συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα  παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ  1o  Περί λήψης απόφασης  για απευθείας  αγορά   ακινήτου   στην […]