23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Ράλλης : Μια αλλιώτικη χορευτική χρονιά!

Είναι αλήθεια ότι η πρωτόγνωρη και καταιγιστική παρουσία του Covid-19 μας δίνει την αίσθηση ότι ζούμε-με ένα τρόπο- ιστορικές στιγμές.

Ποιος φανταζόταν ότι η ‘απόσταση’ μεταξύ μας δεν θα ήταν μόνο θέμα μιας κοινωνιολογικής ανάλυσης αλλά θα γινόταν μια απαραίτητη πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα μας.

Σε μία τέτοια συγκυρία λοιπόν στο ΚΟΡ(Ο)ΝΑ ή ΓΡΑΜΜΑΤΑ , διαλέγω τα γράμματα… τον πολιτισμό…τον ΧΟΡΟ…

Η συνθήκη των οδηγιών και των μέτρων πρόληψης ήταν αρκετά για να αλλάξουν τον ‘χώρο’ του χορού, όχι όμως και την ανάγκη του. Και κάπως έτσι ‘αλλιώτικα’ συνεχίσαμε…. Συνεχίσαμε να χορεύουμε παίρνοντας δύναμη!

Ο ΧΟΡΟΣ λοιπόν, κατάφερε κατά την επάνοδο το παράδοξο…. να μας ενώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά «τηρώντας τις αποστάσεις».

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την στήριξη!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Ράλλης Γιώργος

Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο ΧΟΡΟΣΗΜΟ

Περισσότερα Άρθρα

Προχωρούν τα έργα για τον κόμβο στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Πολυζωίδου στο Ναύπλιο

Το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Πολυζωίδου στο Ναύπλιο (κόμβος Πειραιώς) οδεύει προς επίλυση καθώς έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου και που αναμένεται να απαλλάξει οδηγούς και πεζούς από τους κινδύνους ατυχήματος. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου πέρα οχημάτων που κινούνται επί των οδών Μπουμπουλίνας […]

Καταγγέλλει τη σύλληψη 9 γυναικών η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καταγγέλλει, με όλη την δύναμη της φωνής της, την βίαιη προσαγωγή, σύλληψη, παραπομπή σε δίκη και επιβολή προστίμων, των εννέα γυναικών -μεταξύ των οποίων και του μέλους μας Δήμητρας Σαϊλή – γιατί τιμώντας την παγκόσμια ημέρα ενάντια στην βία κατά των γυναικών, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν τη βία κατά […]