19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Τόμπρας και Παναγιώτης Ψυχογυιός το Διοικητικό δίδυμο του Αργειακού Έσπερου B.C.

Ο Γιώργος Τόμπρας και ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, μετά την περσινή επιτυχημένη κοινή τους διαδρομή στην Ακαδημία Άργους, αποτελούν τους διοικητικούς υπεύθυνους του ανδρικού τμήματος του Αργειακού Έσπερου Β.C.

Ο Παναγιώτης Ψυχογυιός δημιούργησε το 2017 την Ακαδημία Άργους, μια παρέα φίλων που, χρόνο με το χρόνο, κάνοντας βήματα προόδου, έφτασε πέρυσι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1. Το καλοκαίρι πήρε την πρωτοβουλία για την έναρξη των συζητήσεων και εν τέλει της συνένωσης των δύο σωματείων Ακαδημίας και Αργειακού Έσπερου, στη λογική «η ισχύς εν τη ενώσει» στο Αργειακό μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τόμπρας το 2017 οδήγησε τον Άτλα σε μια επιτυχημένη πορεία μέχρι τα playoffs της Α2 ΕΣΚΑΚ και την επόμενη χρονιά στα Μέθανα, που τελικά ανέβηκαν στην Α1. Από πέρυσι αποτέλεσαν δίδυμο με τον Παναγιώτη Ψυχογυιό στη διοίκηση της Ακαδημίας, φτιάχνοντας ακόμα μια ανταγωνιστική ομάδα στα δρώμενα της περιοχής .

Οι διοικητικές τους ικανότητες και η ανιδιοτελής προσφορά τους στο μπάσκετ της Αργολίδας, θα είναι για άλλη μια φορά κομβικό σημείο για την επίτευξη των φετινών στόχων του Αργειακού Έσπερου Β.C.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Παράταση στο «λουκέτο» των σχολείων – Κλειστά έως 10 Απριλίου

Νέα παράταση 15 ημερών στο κλείσιμο των σχολείων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Ως εκ τούτου, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως και τις 10 Απριλίου του 2020. Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους και θα δημοσιευθεί το Σάββατο με Κοινού Υπουργική Απόφαση. Με Κοινή […]

Αγία Κυριακή – η προστάτιδα του μητρικού θηλασμού

Αγία της Χριστιανοσύνης, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 7 Ιουλίου. Η Κυριακή είχε γονείς τον Δωρόθεο και την Ευσεβία, οι οποίοι ήταν άτεκνοι. Μετά από προσευχές των γονιών της προς το Θεό γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, ημέρα Κυριακή. Κατά τους διωγμούς του Διοκλητιανού (284-305) οι γονείς της μαρτύρησαν για την πίστη τους. Η Κυριακή εστάλη […]