19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Χαλκίδης: Σπάσε την αλυσίδα μετάδοσης

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης, κάνει έκκληση στα παιδιά αλλά και σε όλους μας να αντιμετωπίσουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα την πανδημία που χτυπά και τη χώρα μας:

«Είναι η ώρα που εμείς θα γίνουμε οι φύλακες άγγελοι όλων αυτών που μας πρόσεχαν μια ζωή. Εμείς θα υποχωρήσουμε και θα συμμορφωθούμε για να προστατεύσουμε όλους τους υπόλοιπους, τον παππού, την γιαγιά, τα άτομα με χρόνια προβλήματα και όλους όσους έχουν πιο αδύναμο οργανισμό από εμάς.
Πρέπει οπωσδήποτε να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών. Αυτός ο αόρατος εχθρός απαιτεί υπομονή και επιμονή, στοιχεία που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι αθλητές και που πρέπει να αποκτήσουμε όλοι μας. Δε θέλει να συγκεντρωνόμαστε σε χώρους με πολλά άτομα. Αποφεύγουμε τις επισκέψεις σε νοσοκομεία και γενικότερα σε χώρους υγείας εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Δε θέλει να ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και άτομα μεγάλης ηλικίας για να μην τους μολύνουμε. Είναι ένα διάστημα που πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αποφεύγοντας τις πολλές επαφές. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στο συνάνθρωπο σας καλώ όλους να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης.»

Περισσότερα Άρθρα

 “Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στον αθλητισμό”

“Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στον αθλητισμό”, ηχηρό το μήνυμα που έστειλαν οι πολίστες έξι σωματείων που  συμμετείχαν στο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης το οποίο διοργάνωσε επιτυχώς για πρώτη φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας. Μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, με τους πολίστες του Στάθη Μπακολιά, σε ένα μείγμα ανδρών και εφήβων, […]

Ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στα πλέι οφ της EuroLeague – Τα υπόλοιπα ζευγάρια

Με τη Φενέρμπαχτσε θα διασταυρωθεί ο Ολυμπιακός στα playoffs της EuroLeague, στον δρόμο για την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με 24 νίκες σε 34 αγωνιστικές με το σπαθί του και το βράδυ της Μ. Παρασκευής (14/4) ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλο του στα playoffs της […]