15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γρηγοράκος-Ρολόγης στο Άργος

Την προσεχή Κυριακή & ώρα 12:00 θα επισκεφθεί τα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στο Άργος & το Ναύπλιο ο βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Λεων. Γρηγοράκος.

Μαζί του θα είναι & ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημ. Ρολόγης,  αναπληρωτής καθηγητής Νευροχειρουργικής, εκπαιδευμένος στη Μεγ. Βρετανία.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Καθαρισμός και συντήρηση των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας στις οδούς της παλιάς πόλης του Ναυπλίου

Καθαρισμό και συντήρηση των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας στις οδούς της παλιάς πόλης του Ναυπλίου που παρουσιάζουν πρόβλημα ρύπανσης και είναι καλυμμένες από αυτοκόλλητα, σπρέι και μαρκαδόρους, πραγματοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων. Ακόμα, συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας , καταγράφει τις κατεστραμμένες πινακίδες ώστε να προβεί στην αντικατάσταση τους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται στην Πάτρα o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και το Επιμελητήριο Αχαΐας ενώ προγραμματίζεται συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ. Ο κ. Τσίπρας θα συνοδεύεται από τον πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη […]