20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα με ποδήλατο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αγία Τριάδα

Παράσυρση μιας 45χρονης γυναίκας ποδηλάτη σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση του δρόμου από το Γυμνάσιο προς την νέα Εθνική (σύνδεσης αρχαιολογικών χώρων).

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα για το νοσοκομείο, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στο Λυγουριό

Είσαι υγιής ενήλικας; Μπορείς σήμερα να γίνεις εθελοντής αιμοδότης! Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει Εθελοντική Αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος Λυγουριού, μετά από ραντεβού, στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Βασιλείου, από τις 9.30 έως τις  13.00. Οι αιμοληψίες θα γίνουν με τη συμβολή του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αργολίδας.

H προφητεία του Μωάμεθ για την Αγία Σοφία και η οργή του ιμάμη

Την απύθμενη οργή του στο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί εξαπέλυσε ιμάμης, μέσα σε ένα δριμύ κατηγορώ στο οποίο αναφέρει: «Δεν θέλω να δω τα πρόσωπά σας, φύγετε μακριά!». Μάλιστα κάνει εκτενή αναφορά στην προφητεία του Μωάμεθ, σύμφωνα με την οποία ο μουσουλμανικός στρατός θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη, η οποία στη συνέχεια θα επιστραφεί στους […]