19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γ.Ανδριανός: Για όσα αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα

Ο Γιάννης Ανδριανός μετά την σαρωτική επανεκλογή του και την μεγάλη νίκη της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Ανδριανός: «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη τιμή της επανεκλογής μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να μεταφέρω δυναμικά τη φωνή του τόπου μας στην κεντρική πολιτική σκηνή και να επιδιώκω τη συνένωση δυνάμεων για όσα αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα. Από Δευτέρα, με σηκωμένα μανίκια, ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας»
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν απόψε με την ψήφο τους ισχυρή αυτοδύναμη εντολή τετραετίας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να εφαρμόσουμε χωρίς συμβιβασμούς το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την ανάταξη της χώρας, της κοινωνίας και της οικονομίας. Οι πολίτες απαιτούν ειλικρίνεια, σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Απαιτούν την αποκατάσταση της κανονικότητας, της εμπιστοσύνης και της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων. Και αυτό το ηχηρό αίτημα, οφείλουμε να το κάνουμε πράξη.
Η Αργολίδα για μια ακόμη φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου για τη μεγάλη τιμή της επανεκλογής μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να μεταφέρω δυναμικά τη φωνή του τόπου μας στην κεντρική πολιτική σκηνή και να επιδιώκω τη συνένωση δυνάμεων για όσα αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα. Από Δευτέρα, με σηκωμένα μανίκια, ξαναπιάνουμε το νήμα των έργων και των θετικών παρεμβάσεων για τον τόπο μας».

Περισσότερα Άρθρα

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Συνεχίζονται οι θυελλώδεις βοριάδες

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 260/07-04-2020/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ, συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 07/22 UTC για το Νοτιοδυτικό Αιγαίο Βόρειοι 8 ή 9 και ΣΑΡΩΝΙΚΟ Βόρειοι Βορειοδυτικοί 7 ή 8 . Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας: (α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην […]

Άνδρας τραυμάτισε με τσεκούρι 74χρονο στα Τρίκαλα

Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στον Πυργετό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, χτύπησε και τραυμάτισε με τσεκούρι έναν 74χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Nοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά και η ζωή […]