17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ’ Εθνική: Κακή ημέρα για τις ομάδες της Αργολίδας

Ο Παναυπλιακός 2017 ηττήθηκε στο Ναύπλιο με 1-0 από τον Άρη Σκάλας με τέρμα που δέχθηκε στο 79′ (σκόρερ ο Παπαγεωργίου).

Η Κορωνίδα Κοιλάδας έχασε με το ίδιο σκορ και σχεδόν τον ίδιο τρόπο στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό. Και αυτό καθώς δέχθηκε στο τέλος το γκολ από τον Ν. Λυμπερόπουλο.

Παναρκαδικός: Μπλατσιώτης, Δαύρος (33’ Παπαλάμπρος), Οικονόμου (13’ Σωτηρόπουλος), Τσέκος, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος (46’ Στρέμπας), Τόλιος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (66’ Ζάχι).

Κορωνίδα: Αλευράς, Λαζάρου (74’ Οψιμούλης), Σαμαράς, Οψιμούλης, Σελλής, Μέγας (74 Καλά ), Μπάλος(74’ Καράι),Κιοσσές, Μπιτζής (74’Κομπιότης), Παπαϊωάννου, Μπάζος.

Στο τοπικό ντέρμπι Ένωση Ερμιονίδας – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, δεν υπήρξε νικητής…Στο 79′ είχε δοκάρι ο Πούτσι.

Ερμιονίδα (Θ.Στάικος) : Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τανουσάι, Τριμπόνιας, Λαλούσης, ( 59΄Ποδάρας) Αντωνακόπουλος, Τρέσα,(75΄Μπρόλιν ),  Αντωνόπουλος ( 53΄Νέρες).

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ( Δ.Κρεμμύδας) : Κουμής, Δημγκιόκα, Καπετανκωνσταντής, Τριμπόνιας, Μπούκουρης, Κουιμιλής, Μάρκου ( 90΄Μπερμπατιώτης), Πούτσι, Χατζόπουλος ( 84΄Καλτσάς), Γεωργίου (92΄  Βράζιος), Σερμαγιάς.

7ος όμιλος (3η αγωνιστική)
Πανναυπλιακός-Άρης Σκάλας 0-1
Άγιος Ιερόθεος-Μολαϊκός 3-0
Ένωση Ερμιονίδας-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 0-0
ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά 0-1
Παναρκαδικός-Κορωνίδα Κοιλάδας 1-0
Πανγυθεατικός-Ερμής Μελιγούς 0-1
Ρεπό: Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου: Πρωταθλήτρια με ρεκόρ η Γιαννοπούλου

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) με καταγωγή από το Ναύπλιο, έκανε το πρώτο βήμα για να κάνει και φέτος νταμπλ, αφού σήμερα επικράτησε στα 1.500 μ. στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου κι αύριο θα μπει στα 800 μ. με τον ίδιο στόχο. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου τερμάτισε σε 4.15.03 και συνέτριψε το […]

Πρωταθλητής Ευρώπης στο πινγκ πονγκ ο Γιάννης Σγουρόπουλος

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης U21 που διεξάγεται στο Γκοντομάρ της Πορτογαλίας. Στον τελικό στο Γκοντομάρ έκαμψε με 4-3 σετ τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο πρωταθλητής μας μετά τους ευρωπαϊκούς τίτλους στο απλό νέων το 2017 και […]