18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ. Μαντζούνης: Εννέα χρόνια δεν έκανε τίποτα ο Σιδέρης και τώρα τι;

Η υπομονή είναι στοιχείο που με διακρίνει και έτσι πορεύομαι τόσα χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα τους τελευταίους 6 μήνες, παρακολουθούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Πέτρου Τατούλη (προσφάτως διεγραμμένο) να προσπαθεί να οικειοποιηθεί αθλητικά έργα και γενικότερα αναβαθμίσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων και ως ευλύγιστος και περιφερόμενος να φωτογραφίζεται στα έργα που πραγματοποιεί σήμερα η νέα περιφερειακή αρχή.

Να θυμίσω σε όλους ότι ο εν λόγω κύριος ήταν 9 ολόκληρα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος –αντιπεριφερειάρχης κατά τη διάρκεια των οποίων ουδέποτε πραγματοποιήθηκε υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο – εργολάβο.

Δυστυχώς, η απορρόφηση του πολυδιαφημιζόμενου Π.Δ.Ε(Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) από το 2016 δε πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να έχουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην τελευταία θέση όσο αναφορά τον αθλητισμό.

Οποιοσδήποτε πρόεδρος ένωσης μπορεί να επισκεφθεί τον περιφερειάρχη και να καταθέσει τις απόψεις του, αφού πρώτα πρέπει να γνωρίζει ότι πάντα προτεραιότητα έχουν οι δήμοι και προηγούνται σε συζήτηση με την περιφέρεια για να πραγματοποιηθεί προγραμματική σύμβαση.

Να ενημερώσω λοιπόν τον πολύπειρο και διαφημιζόμενο περιφερειακό σύμβουλο ότι για το γήπεδο Δρεπάνου υπάρχει ήδη και μελέτη, όπως και για πολλά άλλα έργα συνολικά στους 26 δήμους της περιφέρειας.

Είμαστε εδώ για να βάλουμε την μπουλντόζα μέσα στο έργο, και αυτό φαίνεται σ’ αυτούς τους 20 μήνες θητείας, είμαστε εδώ για να δεχτούμε κριτική και θέλουμε οι πολίτες να μας κρίνουν αυστηρά, προσωπικά όμως σε ότι με αφορά δεν δέχομαι κριτική μίσους και καπελώματα από αυτούς οι οποίοι μέχρι χθες έκαναν υποδείξεις στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Νέα Δημοκρατία ότι η επιλογή Νίκα είναι μια λάθος επιλογή.

Ήμουν στην πρώτη πεντάδα επιλογής της Πελοποννήσου ανάμεσα στους 72 που τιμήσαμε το ψηφοδέλτιο αλλαγής του Παναγιώτη Νίκα. Τους τελευταίους 12 μήνες ο περιφερειάρχης με τίμησε με τη θέση του αρμόδιου στα αθλητικά. Συνεχίζω με πάθος και με σκοπό να βρισκόμαστε σε ένα ποιοτικότερο, ασφαλέστερο και πιο όμορφο αθλητικό περιβάλλον. Δεν είμαι πολιτικός και το αποδεικνύω για ακόμη μια φορά. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι αυτοδιοικητικός και θα παραμείνω αποβάλλοντας από δίπλα μου τα δήθεν πολιτικά σκουπίδια.

Έχω μάθει στη ζωή μου να περπατώ με το κεφάλι ψηλά και έτσι θα συνεχίσω.

Ιωάννης Μαντζούνης

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου

Περισσότερα Άρθρα

Έξι περιφερειακές παρατάξεις ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του ΠεΣυ

Έξι παρατάξεις και 16 Περιφερειακοί Σύμβουλοι κατέθεσαν πρόταση έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυ Πελοποννήσου για το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα προ ημερησίας διάταξης. Την πρόταση κατέθεσαν οι παρατάξεις «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» (Γ. Δέδες), «Πελοποννησιακή Συμμαχία» (Γιάννης Μπουντρούκας), «Λαϊκή Συσπείρωση» (Νίκος Γόντικας), […]

«Στο φρούριο του ουρανού και της θάλασσας» την Τετάρτη στο Βουλευτικό

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο των φετινών επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου διοργανώνουν στο Βουλευτικό, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 μουσικό αφιέρωμα με τον τίτλο «Στο φρούριο του ουρανού και της θάλασσας» Ένα πρόγραμμα μουσικής και ποίησης από τον συνθέτη Γιώργο Κουρουπό που θα περιλαμβάνει αποσπάσματα […]