18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ. Σκλήρης: Λυπάμαι που ο διευθυντής του Κ.Υ. Κρανιδίου δεν εφημερεύει δίπλα στους γιατρούς

Γεια σας,

λέγομαι Σκλήρης Γιάννης και είμαι ένας από τους ιατρούς που αύριο με εντέλεσθε, θα πάμε να καλύψουμε την απώλεια των ιατρών από το Κ.Υ Κρανιδίου έπειτα από παρεμβάσεις Δημάρχων,Βουλευτών και άλλων άγνωστων δυνάμεων.

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω ούτε την απόφαση της ιατρού των Σπετσών να απέχει, ούτε τον τρόπο που μιλάει και εκφράζεται στη περιφέρεια την οποία υπάγεται, όπως δεν θα σχολιάσω την συγγνώμη της. Εκείνο που με θλίβει είναι ότι ξεχωρίζετε τους ανθρώπους, σε υγιείς κ άρρωστους ενώ είστε όλοι γείτονες. Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω ότι ίσως και άλλοι που εργάζονται στο Κ.Υ.Κρανιδίου ίσως διαμένουν στις όμορφες Σπέτσες όπως πολύς κόσμος μεταφέρετε για την εργασία του οπότε πιστέψτε με, το κρούσμα δεν θα το έχετε από το υγειονομικό προσωπικό σας, που σίγουρα γνωρίζει να προφυλάσσεται καλύτερα από τον απλό πολίτη.

Λυπάμαι που ιατροί απέχουν από το λειτούργημα τους. Λυπάμαι που ο Διευθυντής του Κ.Υ Κρανιδίου δεν εφημερεύει δίπλα στους γιατρούς του αυτή την ώρα που τον έχουν ανάγκη ακόμα και για εμψύχωση. Λυπάμαι για πολλά άλλα τα οποία δεν μπορούν να εκφραστούν δημοσίως, ούτε να αποτυπωθούν εδώ μέσα. Δεν μιλάω με έπαρση, ούτε θέλω τα likes σας, απλά σας μιλάει ένας απλός γιατρός που κάνει 11 εφημερίες και είναι στο Γ.Ν.Αργους, ΓΝ.Ναυπλίου, Κ.Υ.Λυγουριού και από αύριο και στο Κ.Υ. Κρανιδίου με σύνολο 11 εφημερίες χωρίς φόβο, ούτε για τα ίδια του τα παιδιά όταν γυρίζει σπίτι. Μιλάει κανείς για κίνδυνο διασποράς ; Να γνωρίζετε ότι θα προστατευτούμε με ό,τι έχουμε και πίσω δεν θα κάνουμε, ούτε αναρρωτική θα βάλουμε, ούτε άδεια ειδικού σκοπού. Θα βοηθήσουμε όποιον μπορούμε και από όπου προέρχεται, άλλωστε λίγα πράγματα έχουν μείνει που ν’ αξίζουν να μάχεσαι.

Με τιμή

Σκλήρης Ιωάννης

επιμ. β Π.Ι.Δρεπάνου

Περισσότερα Άρθρα

Δηλώσεις από την σύσκεψη για την φωτιά στις Μυκήνες

Καθησυχαστική εμφανίστηκε η υπουργός Πολιτισμός για τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά, η οποία ξέσπασε χθες στις Μυκήνες και πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο, υποστηρίζοντας πως υπέστη τη «μικρότερη δυνατή φθορά», καθώς σύμφωνα με την ίδια υπήρξε πρόληψη. Η Λίνα Μενδώνη έφτασε στο σημείο για να πραγματοποιήσει σύσκεψη, ενώ ενημερώθηκε από την αρμόδια έφορο […]